مواد لازم :برای 4 نفر
خلال پسته و بادام:2قاشق سوپخوری/روغن:2قاشق سوپخوری/زرشک:2قاشق سوپخوری.
زعفران :به میزان لازم/رب گوجه فرنگی:1قاشق غذاخوری/گوشت قیمهای خرد شده:1 پیمانه.
پیاز خرد شده:1قاشق سوپخوری/برنج دم کشیده:3 پیمانه/ادویه :به میزان لازم.
خلال پوست پرتقال:2قاشق سوپخوری.
طرز تهیه:
گوشت را با روغن تفت میدهیم و سپس دو پیمانه اب بهاناضافه میکنیم و میگذاریم تا بپزد.
پیاز داغ،خلال بادام و پسته و پوست پرتقال،رب گوجه فرنگی ،زرشک و نمک را میافزاییم و 15
دقیقه میگذاریم بپزد تا اب مواد تبخیر شود.
برنج را ابکش میکنیم و لابه لایهاناز مخلوط پیاز و خلالها و گوشت را میریزیم و بعد از دم
کشیدن،برنج را در دیس میکشیم و رویانرا با زعفران تزیین میکنیم.